Sunday, July 17, 2011

Alhamdullillah..Penantian Berakhir...:-)

Salam semua..dah lama yer saya xmenghupdate blog..malas tul sy sejak akhir2 ni,malas nak ngadap lappy,malas nak duduk lama2..smuanya malas..hehe..sy nak share ngan kawan2 semua terutama sekali utk cik ereena n mai iaitu wifey cik2 kapal, husband saya akhirnya dapat sign off...hehe..syukur Alhamdullillah..punye lah susah nya nak sign off,setiap ari saya call ofis..huhu..bukan apa saya cukup risau tkt terbersalin tnpa husband di sisi..Alhamdullillah akhirnya doa saya dan bb dimakbulkan..yeayea..xsabar nak p ambik my hubby kat airport..utk puan ereena n puan mai,sbr yer..hehe..hari korang akan smpai gak nanti..hehe

Terima Kasih :)

8 comments:

seacottage said...

sila bsabar wahai hati..dri ini agk jeles dcni krana org itu bucuknya da balik ke pangkuanye.cane pn kak i sgt bebangga di atas kegigihanmu melalui detik sukar spjg ketiadaan a.faizal.wah bemadah dcni.semoga bebahagia buat k.ziha n a.faizal.segala pahit manis akk slama ni kita share bsama.skg masanya full time share ngn mr.faizal ye.mr.ako darling u juz wait there.isterimu ini akn ksana braya bsamamu hehe..luv u k.ziha.my point of view u r d strongest women i've neve seen.t.care....

nOriKo YaMaMoTo said...

hye gee..wah..syoknya..tak tdo malam la ni..hehe..esok hsbnd gee smpai yer?jelesnyer..huhu..mai ade 2 bulan lagi..syoknyer gee..kalo mai mesti dah menjerit kegembiraan..msti mai dah minta cuti dah..hehe..

MrS KeNey said...

yeayyyy! happy juga utk kamu...selamat bermanje2!

Mama Qiestina said...

yeaaaaay finally papa to be dah nak balek!

auww dating puas2 selagi berdua tuu,ada masa dtg umah kak yat sopeng offline terus ya :)

Ainul Hayat said...

kak...bestnye asben nak balik...sempat le tu nanti nak sambut baby...besh3

AizaZiha said...

seacottage: hehe..jgn jeles2..masa cik intan akak tiba gak nnti..tungggggguuuuuuuuu..hehe..

mai: memang dh jerit epy mai,tp dlm bilik air..hehe..tu lah masa yg ditunggu2kan menyambut kesayangan di airport..

mrs keney: tq2..smpat ke x nk manja ni..hehe..krang bb kuar awl,xsmpat manja2..sbr ye nt masa awk akan tibe gak..hehe..begini lah nasib wife pelaut kan..:-)

kak yat: hehe..itu lah akhirnya dpt gak balik..smpat ke x dating kak yat,kalo bb kuar awl,huhu xsmpat ler..of course kak,bju bb utk ry xde ke kak utk new born..xsbr ni nk beli..

ainul:..thankz dik..hehe..itu la Alhamdullillah smpat gak bb tunggu ayah die balik..cm ni lah kan nasib kite..

L@iLy_MiMie said...

im happy 2 hear that... hope sume bebaik ajer..

intan.liana said...

Kak Ziha,
i'm happy for you :D

All right reserved by AizaZiha. Fully designed by AienJieha.