Friday, July 1, 2011

Sedih+Pedih+Luka:-(

salam semua..lamanya saya xupdate blog kan..ari ni sy amat sedih sekali,sy dapat bad news dari husband menyatakan die xdpt off 4hb ni maknyanya xdpt balik:-(..nape la terjadi begitu..sedihnya rasa di hati ni Allah je Maha tahu.xtau la bile lak die dpt off yer sedangkan bulan depan saya dah due bersalin..xtau nak tulis pe lagi,ati ngah sedih+pilu+luka..:-(

Terima Kasih :)

8 comments:

cik chinta said...

sedih juga saya baca T_T sabarla kak.

AizaZiha said...

thankz dik..sedih sgt:-(..

LoVe R!N@ said...

sbar ya akak...
moga akak kuat untuk tempuhnya dengan tabah....

nOriKo YaMaMoTo said...

sabar ye gee..hope next bintulu husband gee dapat balik yer..amin

AizaZiha said...

Love Rin@:thankz ye dik:-)

mai: thankz mai..arap2 la kan dpt balik..huhu

seacottage said...
This comment has been removed by the author.
MrS KeNey said...

sabar & doa byk2 dear...ada hikmat disebalik semua ni..think +ve k...

AizaZiha said...

Mrs Keney: tu la..mule2 dpt berita sdh gak,tp tbhkan ati..arap2 dapat gak balik before deliver..

All right reserved by AizaZiha. Fully designed by AienJieha.