Monday, November 18, 2013

Ayat Murah Rezeki

Assalamualaikum kawan-kawan n readers sekalian..hari ni saya nak kongsi sedikit ilmu yg sangat2 berguna..saya dah pun mencubanya dan alami sendiri keajaibannya..Alhamdulillah..sama-sama kita amalkan nya..Tapi yang penting kena la berusaha mencari rezeki yer kawan-kawan2..jgn amal shj tapi tak berusaha tak boleh jugak...mana ada kesenangan datang bergolek tanpa usaha...saya tahu ayat ini pun dari kawan-kawan..tq pada yang sudi sharing..


Semoga kita sama-sama dapat keberkatan dari Nya...Aminnn...


Terima Kasih :)

3 comments:

NudraJuliet said...

Assalamualaikum .. klu boleh sy nak keep in touch dgn akak..mcm mne ye sy nak contact akak dgn lebih mudah?? sbb sy nak bertanya pengalaman suka duka duka akak jadi isteri pelayar .... I need someone to ask, and I think u are the one who can help me.... :) please respond me ASAP .. tq akak

Hazroolrizal Abdrahim said...

aminnn

Hazroolrizal Abdrahim said...

aminnn

All right reserved by AizaZiha. Fully designed by AienJieha.